Солза Грчева: Без драми, мислам дека има договор меѓу македонските партии


Законот за државјанство на АА и Алтернатива не поминува. Без драми, мислам дека има договор меѓу македонските партии.


 

Каде се видело со 3 сведоци да се добива државјанство. Наши се мачат низ Европа по 10 години, се женат, работа наоѓаат, полагаат испити за јазик, историја и никој не им дава државјанство. Каде бре постои овој уриет? Каде?