Софија Куновска: Фотељи, пред се!


Кога беше за фалење не штедев пофалби за претседателот на Собранието на Македонија Талат Џафери.


 

Денес пак кога тој самиот се претставува себе си како племенски поглавица и симбол на вкупната заостанатост на нашите политички елити, што друго останува да се каже освен дека нема надеж и иднина за земја во која највисоките функционери ги кршат законите.

Плус, ете гледате претседателот на СДСМ (премиерот) нема да бара одговорност.

Фотељи, пред се!