Проф. Ванковска: Орвелијанство од прв ред!


Она што го очекувам сега е ставање на медиумите и експертите на најјако за да неуспехот го прикажат како успех, неспособноста како shining example , и неодговорноста како доблест. Орвелијанство од прв ред!


 

Она што го видовте на Телма вечерва наскоро ќе ви изгледа како лимонада. Наскоро ќе почнат многу пожестоко… ова е битка за живот и смрт!

А Македонија е покојна…

Не ги можам! Ми доаѓа да затворам профил, да се исклучам од се’, неподносливо е …