Проф. Росоклија: И Хитлер одлучи да нема Евреи, нели!

БИТАНГИТЕ МЕЃУ НАС И НИЕ

Три битанги инсталирани како власт и една булумента од уценети криминалци и уплашени мочковци во собранието, одлучија дека јас не постојам повеќе.

Нема македонска држава, нема Македонци, ме нема мене, ве нема вас?

Циркузанти прават циркуз за да бидат власт, но циркузанти кои никогаш не создале ниту една македонска вредност, не можат ниту во лудило да ги бришат од нас и од нашите претци создадените.

И Хитлер одлучи да нема Евреи, нели!

Како заврши тој, тие околу него, и нивната идеологија, знаеме.

Дека многу слично ќе заврши и домашниов шљам, не се сомневам ниту за момент.

Секој од нас Македонците треба да размисли и добро да ги запомни традициите на своето семејство.

Сите заедно, знаејќи кои сме, одлуките на криминалциве ќе ги распрснеме како меур од сапуница, а тие, или ќе се разбегаат по своите глувчешки дупки или ние таму ќе ги напикаме.


Вести

Финансиска полиција: Акцијата во Љуботен наменета против нелегалниот увоз на тутун

Управата за финансиска полиција денеска преку соопштение информира дека вчерашната акција спроведена во селата Љуботен, Сингелиќ, Визбегово и Арачиново била наменета против нелегалниот увоз, производство и трговија со недозволената сорта тутун „вирџинија“, а не била […]

Вести

Анкета: Граѓаните поделени околу општиот впечаток за работата на Владата

Повеќе од половина од граѓаните или 51,3 проценти не ја одобруваат работата на Владата, наспроти 43,8 проценти кои ја одобруваат работата, покажува истражувањето за ставовите и довербата на граѓаните за работата на Владата на Агенцијата за […]

Вести

Заев го повлече предлогот да раководи со Министерството за финансии, ќе ја врши функцијата до изборот на нов министер

Премиерот Зоран Заев на денешната 103. седница на Собранието, на која се расправа по реконструкцијата на Владата, го повлече предлогот во исто време да биде и министер за финансии. Заев појасни дека согласно овлатувастувањата со […]