Проф. Најчевска: Јас сега веднаш би ја ослободила Гордана Јанкуловска


Јас сега веднаш би ја ослободила Гордана Јанкуловска.
Само таа имаше мадиња да не побегне туку да си отслужи казна затвор.
И очигледно само таа нема испокрадено толку многу за да си обезбеди добар живот во бегство.