Проф. Каракамишева: Туку, да го прашам сега Никола Димитров, каде беше да свика прес конференција


Некој буквално ќе гине за Македонските интереси, други ќе тераат партиски агенди и лични интереси!


 

Туку, да го прашам сега Никола Димитров, каде беше да свика прес конференција за да ги одбрани интересите на Македонија после ваквите “ниски” удари зададени врз бранителите на Уставот, законите и меѓународните акти?

И уште едно прашање, по кои избори се мислеше да се анализираат и вградат препораките на Венецијанската комисија во Законот за јазиците?

#ЛажговциИМанипулатори