Проф. Апасиев: …се дотогаш ќе имаме вреќи без газар, наместо јавни институции!


Додека не воведеме и не почнеме да практикуваме ЛИЧНА МАТЕРИЈАЛНА ОДГОВОРНОСТ на лицата од менаџментот на овие државни/општински претпријатија (а тоа значи директорите да одговараат со сиот свој имот за долговите направени за време на нивниот мандат) – се дотогаш ќе имаме вреќи без газар, наместо јавни институции!

#НеспособниПартијашиОдетеСиДома


Вести

Заев и Мицкоски во домашна изолација поради контакт со заболен од ковид – 19

Скоипје, 9 април 2020 () – Лидерите на двете најголеми политички партии Зоран Заев на СДСМ и Христијан Мицкоски на ВМРО-ДПМНЕ од денеска се во задолжителна домашна изолација, соопшти денеска на вонредна прес – конференција […]

Починат притвореник во затворот во Шутка позитивен на Ковид 19 - МИА
Вести

Починат притвореник во затворот во Шутка позитивен на Ковид 19

Скопје, 9 април 2020 () – Притвореник во затворот Скопје во Шуто Оризари, примен на 8 март оваа година, кој починал од срцев удар, без симптоми за коронавирус, посмортем му е потврден Ковид 19, соопшти […]