Проф. Апасиев: Не постои поголем грев на оној кој е на власт од тоа да не поштуе Устав и законПочитувани властодршци, нивни дворјани и штапски загари…
Не заборавајте дека ПРОТИВПРАВНАТА аболиција на Иванов го дигна народот на нозе и го собори Стариот режим. Нашите другари уште се влечат по судови заради тоа.
Не постои поголем грев на оној кој е на власт од тоа да не поштуе Устав и закон. Аутоматски добива третман на ТИРАНИН и УЗУРПАТОР.


 

Така да, коа се подјебавате со тоа дека „ако граѓаните бојкотираат, институциите ќе одлучат“ – ни случајно, ама ни случајно немојте да заборавите дека ништо не го дига народниот револт повеќе од КУРЧЕЊЕ коа си на власт и играње дрндупки со процедурите и Правото.

Знам дека сте упрпани од неизбежното фијаско и вашата предвремена политичка пензија – али, берете памет, да не има нова #ЦрвенаРеволуција на есен

#Бојкотирам
#НемаПравдаНемаМир
#ПазитеШтаРадитеНемојПослеЈебиГа