Проф. Апасиев: Ауууууу… Ама маестрално се насанкаа комуњариве


Ауууууу… Ама маестрално се насанкаа комуњариве. Нашиот Деловник на Собрание не познава „ПОНИШТУВАЊЕ на гласање“ од страна на спикерот. Прц!p.s. Ќе има работа за Уставен суд, сеќавам. Ќе ви го кутнеме како тоалет-хартија

#74неЕистоСо80