Проф. Апасиев: Ауууууу… Ама маестрално се насанкаа комуњариве


Ауууууу… Ама маестрално се насанкаа комуњариве. Нашиот Деловник на Собрание не познава „ПОНИШТУВАЊЕ на гласање“ од страна на спикерот. Прц!

p.s. Ќе има работа за Уставен суд, сеќавам. Ќе ви го кутнеме како тоалет-хартија

#74неЕистоСо80


Во моментов не се размислува на 14-дневен карантин, мерките се доволни, но можни се и поригорозни доколку има потреба - МИА
Вести

Од 16:00 часот стартуваат дополнителните мерки за ограничување на движењето на граѓаните

 Скопје, 8 април 2020 () – Дополнителните мерки за ограничување на движењето на граѓаните согласно Одлуката за забрана за движење на граѓаните во целата територија на државата, односно за продолжување на полицискиот час на целата […]