Проф. Апасиев: 35 коли за обезбедување на техничкиот премиер и заменичката на МВР!?35 коли за обезбедување на техничкиот премиер и заменичката на МВР!?
Па и Трамп нема толку бе, хоштаплери!

#НовотоЛицеНаСДС