Отец Пимен: За мир во куќа, немир во душата на секој Македонец не е опција


Ај да го разберам светот како поле за културен натпревар, ама како да го разберам претседателот шо ќе оди на Мечкин камен на кафе наместо на чествување на непокорот?
За мир во куќа, немир во душата на секој Македонец не е опција.