Огнен Чанчаревиќ: Затоа сме таму кај што сме – никаде, мувла у фотељи фатија едни те исти ликови


Како ги шалтате едни те исти секоја чест.


 

Не знам како не ви здосади, пошто мене више стварно ми збоктиса.

Го бива за министер, заменик министер, пратеник, директор, градоначалник…

Партииве во Македонија да ти биле расад на таленти и тоа за АЛАЛ!

Се чудам како НАСА или ЦЕРН не ви ги грабнаа така способни за сѐ.

Затоа сме таму кај што сме – никаде, мувла у фотељи фатија едни те исти ликови