Миленко Неделковски: Не гледам причина за запрепастување што се степале за крстот! Пак!!!Не гледам причина за запрепастување што се степале за крстот! Пак!!!
Кога може владиците да ја продаваат црквата на бугарите а името на грците, кога владиците можат да произведуваат и дилаат дрога, кога владиците можат да се пијанчат правејки сексуални баханалии, кога владиците можат да возат најскапи џипови, мерцедеси, поршеа и јахти – па што паствата да не може да се испотепа за еден крст?!


Вести

Владата одобри организација на продолжен престој на учениците во основните училишта

Владата на денешната 7-ма седница одобри организација на продолжен престој на учениците во основните училишта за одделенијата кои ќе започнат настава со физичко присуство, со препорака продолжениот престој да се организира и реализира со ученици […]

Вести

Спроведување на Јанкулоска е надвор од законската процедура, смета адвокатка Алексиќ

– Адвокатка на Гордана Јанкулоска, Сања Алексиќ  денеска пред новинарите изјави дека спроведување на Јанкулоска е надвор од секоја законска процедура од причина што таа е оневозможена  да  побара одлагање на издржувањето на казната по било кој друг […]

Бизнис и економија

Онлајн дискусија: За ефективни министри потребни се интегритет, работа и тим и вложување во администрацијата

– Три елементи се клучни за да понудиме резлтат во која било област што ја работиме – интегритет, работа и тим, потребно е и чувство дека како Министерство за одбрана сме дел од еден тим кој […]