Миленко Неделковски: Алоооо, во Јасен е, не е во Шутка


Да имаше, што го нема, новинарство во Македонија, журналистичките екипи уште од вечерва ќе кампираа пред капијата на ловиштето Јасен над селото Брезница?!
Зошто?
Па за да го снимат моментот кога Катица ќе ја носат на распит кај Рускоска.
Плус, би поставиле резервни екипи од спртивната страна кај Пешна. За да не бегаат од таму.
Кога требаше Грујо да оди во притвор новинарите ко кучиња одеа од суд до Шутка. Се јавуваа со “ексклузиви” на секој 5 минути.
А сега сите ко пички молчат!!!
Алоооо, во Јасен е, не е во Шутка.
Вечерва ќе ја транспортираат накај Скопје во црн Пасат сопственост на Заедничките служби на владата (Рашковски).


 

http://www.dudinka.org/%d0%ba%d0%b0%d1%82%d0%b8%d1%86%d0%b…/