Мето Колоски: Мој совет за сите македонски политичари


Мој совет за сите македонски политичари: не ги коментирајте Бугарските политичари и нивните националистички фашистички изјави дури не им поминат изборите. Преку глава ни е од Бојковци, Захариевци и Каракачановци. Нека ни е за многу години Бадник.