Мери Јордановска: Толку од францускиот предлог, пак се сведовме на ВМРО-СДСМ, Алијанса и ДУИ, Македонци и Албанци


Човек на сред плоштад Скендербег вади пиштол и пука, неговите околу маваат со што стигнат, маваат по полицаец, а партииве сега очи ќе си извадат кој бил уствари метата и кој треба да падне, а кој да дојде на власт.

 

 

Толку од францускиот предлог, пак се сведовме на ВМРО-СДСМ, Алијанса и ДУИ, Македонци и Албанци. И Французи и Бугари и Грци, сè живо бре успева да нè разедини, што дефект ќе имавме еве не знам.

ФБ Статус