Љупчо Златев: НЕМА ДА МЕ ЗАМОЛЧИТЕ!


Наместо да го гони криминалот, полицијата одлучи да ги гони оние кои го откриваат криминалот.
МВР ме повика на распит (информативен разговор) затоа што како одговорен уредник на Економски Лидер ја објавив снимката на која се слуша како генсекот на владата Драги Рашковски договара тендери и провизии.
Распитот ќе се обави утре.
НЕМА ДА МЕ ЗАМОЛЧИТЕ!