Љупчо Златев: Дајте сами да си ја креираме сите наставната програма. Во Америка ова постои со години!


Со оглед на лудиве реформи каде што децата ќе ги учат на наставни програми без историја и со хомосексуализам – време е да побараме право на Home Schooling.

Секој дома да си ги учи децата (ангажирајќи сертифициран наставник) на работи на кои смета дека се важни за нив!


 

Дајте сами да си ја креираме сите наставната програма. Во Америка ова постои со години!

Потоа приватни средни училишта, приватни факултети и крај.
Ако некој сака децата да му учат за трансџендери – нека му учат, ако некој сака за христијанство – нека му учат!