Јовановски: Мислам дека е започнат процес на “прочистување на општеството”


Мислам дека е започнат процес на “прочистување на општеството”. Многумина не го гледаат бранот што доаѓа, бидејќи не е локален, за да се справи со корупцијата и криминалот и нема да прашува кој е власт, а кој опозиција.

 

 

Некои ќе бидат изненадени, други ќе имаат проблем да ја прифатат новата реалност, трети ќе се обидат да се спротивстават, ама мислам безуспешно. Така ми личи работава.