Јани Бојаџи: Вие изгледа уште не сте свесни со кого си имате работа?! Не ве разбирам?


Од ова ли се потресовте толку?! Па ова не е ништо. Ова е смешка. Вие изгледа уште не сте свесни со кого си имате работа?! Не ве разбирам? Како очекувате да заврши нешто што почна со лаги и измами?! Насмеано и со песна ли мислете дека ќе си заминат?!


 

Боже колку сме наивни. Колку не ни доаѓа паметот? Што очекувате, да кажат извинете и да си отидат по китните им села? Се работи за власт составена од амеби и чевлички. Ова не се хомосапиенси туку едноклеточни организми кај кои има потполно отуство на личност, морал и етика! Убаво напиша Љубиша Георгиевски во Онтологија на театарот. “Се што почнува со кич, завршува со крв“!