Јанаки Митровски: Пукање кон толпа не оправдува НИШТО!


ВМРО вика ДУИ и СДСМ исценирале. СДСМ и ДУИ викаат ВМРО и ЛЕВИЦА.

 

 

И двете варијанти се супер можни. Можна е и трета варијанта, да пукал самостојно, бил револтиран, камења летале итн. Пукање кон толпа не оправдува НИШТО! Исто како што не оправдува да му се каменува хотелот, ако му бил каменуван.

И тука некаде доаѓа поентата. Каде беше полицијата? Демек не знаат да проценат дкеа тука е најризично за судир? Намерно немаше полиција, а последно што проверив, Спасовски беше Министер.

#СпасовскиВоАпс

ФБ Статус