Ивор Мицковски: Ни останува приматот најуспешна нефункционална држава


Ок, Црна Гора најуспешна фунционална мултиетничка држава на Балканот, барем ни останува приматот најуспешна нефункционална држава.
Каков комплимент за Зоки и Али, ова дамбетер од Хојт дека глумите реформи.