Ивор Мицковски: Кутри они сакаат Мијалков да бидат, од понеделник ќе апселе


Кутри они сакаат Мијалков да бидат, од понеделник ќе апселе.
Уствари кога ќе види човек како селективно се апси, па се пушта, селективно се правеле случаи па се рекетирало, селективно се водат истраги и никој на крај политички не одговара, како селективно поделивте амнестии, богами во импровизација и Мијалков го надминавте и надградивте.