Ивор Мицковски: Каква штета направи, каква неправда и навреда врз свој народ и нација


Сакале Анекс или нов договор Бугарија и Каракачанов.
Што викаше Заев, не се преговара за Анекс или нов договор.
Абе Зоки, цела година не лажеш, цела година си го лажеш народот и електоратот, си направи и предвремени пред тоа да излезе во јавност, и сега сакаш да се спасиш правејќи се поголем европеец од европејците ама како поголем Бугарин од Бугарите.Те поддржаа само Каракачанов и Љубчо, едниот бугарско ВМРО, другиот вмровски Бугарин.

Каква штета направи, каква неправда и навреда врз свој народ и нација.
Те чекаа Бугарите и бугарофилите тука, и ти како труп, им ја изигра играта.

Труп.