Илија Димовски: Сега сме сосема сигурни дека во ЕУ нема да бидеме членка ниту во 2030 година…Сега сме сосема сигурни дека во ЕУ нема да бидеме членка ниту во 2030 година…


 

Тоа јасно ни го покажа и кажа од ЕУ вчера…

На нашиве прематари кои низ фразата европска иднина подметнуваа транзиција, корупција, национални и државни отстапки, Преспански и бугарски договор и катастрофи во сите општествени сегменти конечно ќе им дојде крајот…

Е сега ни требат сериозни политики да се организираме како држава…

Конечно ќе разбереме дека никој нема да ни направи држава, доколку сами не си ја направиме…

Оваа пуфка од лажни демагози на власт време е да си замине од сцена…