Горан Момироски: Освен ако човекот не изел живи луѓе ова е монструозно


Тие што сменија име и идентитет а потоа вечераа, тераа бизниси, потпишуваа меморандуми, се сликаа со Боки 13 и се колнеа во Катица ни кажуваат за владеење на право и хуманост.
Во меѓувреме цели 7 месеци во притвор го држат екс градоначалникот на Карпош Стевче Јакимовски.
Освен ако човекот не изел живи луѓе ова е монструозно. А не видовме никакви докази.
Цели факинг 7 месеци држат болен човек обвинет дека направил пат во 4 ѕида а луѓето правосилно осудени за убиство на 4 деца и рибар се бранат од слобода за да можат да се добијат немакедонски гласови.
#ЌеПлачетеАмаЏабеЌеВиБиде #НиеМождаЌеВиПростимеАмаГосподНе