Филип Достовски: Господ на помош да ни е


Како и секој човек така исто и ја имам направено многу грешки у животот. Сепак мислам дека најголемата грешка ми беше учеството на онаа револуција намазана со триста фарби онаа шарената де. Ја користам оваа прилика да се извинам јавно на целата македонска јавност. Господ на помош да ни е