Драган Ковачки: Тој што превзема активности против својот народ, повеќе не е дел од тој народ.


Колку и да не ти е убаво во сопствената држава, никогаш, ама никогаш на туѓинец не му зборувај лоши работи за својот народ и за својата држава, затоа што со тоа се потценуваш самиот себе, а не’ потценуваш и сите нас.

Тој што превзема активности против својот народ, повеќе не е дел од тој народ.


ДСЗИ има направено над 116 вонредни инспекциски надзори во градскиот превоз - МИА
Вести

Досега 55 позитивни на КОВИД-19 од штипските конфекции, во тек се 485 тестирања

Скопје, 2 јуни 2020 () –  Во Штип до вчера се издадени 55 решенија на позитивни лица на вирусот за домашно лекување и самоизолација и 169 решенија на лица за здравствен надзор и изолација по […]