Д-р Беќаровски: Кога ќе види Европа на колку високи позиции во Македонија има Б’лгари…


СЕКОЕ ЛОШО, ЗА ДОБРО Е


 

Јавно ги повикувам сите политичари, пратеници, советници, градоначалници, министри, функционери, директори, универзитетски професори и академици кои имаат бугарско државјанство ЈАВНО да го објават за да и помогнат на Македонија во својот европски пат.

Кога ќе види Европа на колку високи позиции во Македонија има Б’лгари, ќе падне во вода бугарското тврдење дека во Македонија Б’лгарите се обесправени и малтретирани.

Почитувани, барем еднаш направете нешто добро за државата, каде го вадите својот леб.

Однапред благодарен.

#ТазиДпкаНеЕдпка