Бојан Велевски: Нешто ги нема ни овие што се гушкаа за фасадата на ГТЦ


Нешто го нема оној хорот од глумци што пееше по улици 2015-та, да се појави со некоја песничка против фашизмот…

 

 

Нешто ги нема ни овие што се гушкаа за фасадата на ГТЦ.

За фасада се гушкавте, ама за историјата и учебниците на нашите деца, ве нема нигде.

Устата полна ви беше со Режимот, а сега устата не ја ни отворивте!

После овие денови се гледа дека не ви сметал Режимот, ви сметало тоа што ВИЕ не сте биле дел од Режимот.

ФБ Статус