Бошковски повеќе не е тренер на Голден Арт КЛ7


Ракометниот клуб Голден Арт КЛ7 вечерва ја информира македонската спортска јавност дека ја прекинува соработката со тренерот Андон Бошковски.– Денес, 15 јануари 2021 година престануваат сите обврски за ангажман како главен тренер во клубот на досегашниот прв тренер Андон Бошковски.

На Бошковски му благодариме на досегашната соработка и за придонесот во развој на нашиот проект и му посакуваме многу успех во следните ангажмани, стои во соопштението на суперлигашот.

Клубот во текот на следните неколку дена ќе информира за новото решение на тренерската позиција.