Пивара Скопје и Скопско партнери на македонската фудбалска репрезентација– Пивара Скопје ќе биде еден од спонзорите на македонската фудбалска репрезентација на претстојното Европско првенство.


 

Новото партнерство на Пивара Скопје и Скопско со Фудбалската Федерација на Македонија (ФФМ), со кое се обезбедува поддршка на македонската фудбалска репрезентација за нејзиниот настап на Европското првенство 2020 ќе биде објавено денеска.

На настанот се предвидени обраќања на претседателот на ФФМ, Муамед Сајдини и на генералниот директор на Пивара Скопје, Горан Сладиќ.