Sport Vision со нова локација


На 01.03.2018 (четврток) Sport Vision ги изненади своите потрошувачи со релокација на продавницата во срцето на Скопје, отсега во ГТЦ на приземје.

 

 

Новата локација на приземјето на Градскиот трговски центар покарај тоа што овозможи Sport Vision да биде поблиску до потрошувачите, овозможи и збогатување на асортиманот.

Реотворањето беше одбележано во духот на компанијата, целодневна забава со ДЏ, изненадувања, подароци, попусти и несекојдневен паркур настап. Паркур настапот симболично ја прикажа релокацијата на продавницата од првиот кат кон приземјето. Реотворањето и новата понуда не ја пропуштија и најголемите фанови на Sport Vision, меѓу кои беа и препознатливите лица на: Кокан Ајаноски, Дарко Глишиќ, Едина Муса, Димитар Атанасовски, Марко Марк, Елена Бубало, Атанас Михајловски, Ивана Атанасовска, Ивица Јаковлевски и многу други.

Екипата на Sport Vision Ве очекува подготвена за нови предизвици на нова локација – Sport Vision ГТЦ приземје.