ЕКСКЛУЗИВНО: Во живо со Brian DeCosta


Следете го во овој момент, во живо и поставувајте му прашања на спортист на Bodybuilding.com, Brian DeCosta додека ви покажува како да изградите голем грб со неговиот убиствен тренинг!!!