(ВИДЕО) Николоски: Реалноста е дека Заев и СДСМ не направија ништо за странските инвестиции. Новата Влада на ВМРО-ДПМНЕ во првите 100 дена ќе донесе 3 големи странски инвестиции


Заев наместо да спинува, нека помогне на странските инвеститори во оваа криза. Недозволиво е Еленица на Заев, иако остварува милионски профити, да добива државна помош, а компании кои вработуваат илјадници луѓе да размислуваат дали да ги задржат вработените.Реалноста е дека Заев и СДСМ не направија ништо за странските инвестиции.
Реалноста е дека новата Влада на ВМРО-ДПМНЕ во првите 100 дена ќе донесе 3 големи странски инвестиции.

Се надевам дека компанијата Дрекслмаер ќе ги задржи постојните и ќе отвори нови работни места и новата Влада на ВМРО-ДПМНЕ ќе помогне тоа да се случи.