Прес-конфренција на министерот за здравство Филипче (ВО ЖИВО)


Прес-конфренција на министерот за здравство Филипче (ВО ЖИВО) - МИА

Скопје, 15 јуни 2020 () – Прес-конференција на министерот за здравство Венко Филипче во врска со најновата состојба со коронавирусот.