Прес-конференција во Владата за четвртиот пакет економски мерки (во живо)Прес-конференција во Владата за четвртиот пакет економски мерки (во живо) - МИА

Скопје, 27 септември 2020 () – Прес-конференција на премиерот Зоран Заев за презентирање на четвртиот пакет економски мерки за ревитализирање на економијата во услови на КОВИД-19.


 

На прес-конференцијата ќе бидат присутни и заменик-претседателот задолжен за економски прашања, Фатмир Битиќи, министрите Фатмир Бесими, Крешник Бектеши, Арјанит Хоџа, Јагода Шахпаска и Благој Бочварски.