Прес-конференција на вицепремиерот и министер за политички систем и односи меѓу заедниците, Артан Груби (во живо)


Прес-конференција на вицепремиерот и министер за политички систем и односи меѓу заедниците, Артан Груби (во живо) - МИА

Скопје, 13 септември 2020 () – Прес-конференција на првиот заменик-претседател на Владата на Република Северна Македонија и министер за политички систем и односи меѓу заедниците, Артан Груби.