Прес-конференција на премиерот Заев и помошникот државен секретар за енергетика на САД, Фанон (во живо)


Прес-конференција на премиерот Заев и помошникот државен секретар за енергетика на САД, Фанон (во живо) - МИА

Скопје, 2 октомври 2020 () – Прес-конференција на премиерот Зоран Заев и помошникот државен секретар за енергетика на САД, Францис Фанон.