Прес-конференција на Османи и Цакај (во живо)Прес-конференција на Османи и Цакај (во живо) - МИА

Скопје, 17 септември 2020 () – Прес-конференција на министерот за надворешни работи Бујар Османи и овластениот министер за Европа и надворешни работи на Република Албанија Гент Цакај, кој е во официјална посета на Република Северна Македонија.


 

Изјави на МНР на С. Македонија и на Албанија, Османи и Цакај

Posted by MИА.mk on Четврток, 17 септември 2020