Прес-конференција на министерот за финансии Фатмир Бесими (во живо)


Бесими за МИА: На дневна основа се следи состојбата во буџетот, средства за планираните буџетски потреби ќе има - МИА

Скопје, 16 септември 2020 () – Прес-конференција на министерот за финансии Фатмир Бесими.Прес конференција на министерот за финансии Фатмир Бесими

Posted by MИА.mk on Среда, 16 септември 2020