Прес-конференција на министерката за труд и социјална политика Шахпаска (ВО ЖИВО)


Прес-конференција на министерката за труд и социјална политика Шахпаска (ВО ЖИВО) - МИА

Скопје, 20 септември 2020 () – Прес-конференција на министерката за труд и социјална политика, Јагода Шахпаска.