Прес-конференција на Државната изборна комисија


ДИК: Почнаа изборите, важечки се ливчињата на коишто е заокружен редниот број на подносителот на листата - МИА

Скопје, 14 јули 2020 () – Прес-конференција на Државната изборна комисија за текот на гласањето на вториот ден од предвремените парламентарни избори. (ВО ЖИВО) 

Прес конференција на ДИК