Прес-конференција на Државната изборна комисија во 19:30 часот (ВО ЖИВО)


Одѕивот до 15 часот во Куманово е 30,06 отсто, Липково 25,01 и Старо Нагоричане 26,74 отсто - МИА

Скопје, 15 јули 2020 () – Прес-конференција на Државната изборна комисија за текот на гласањето на предвремените парламентарни избори. (ВО ЖИВО)