Патрик Волер од ЕПП со поддршка за ВМРО-ДПМНЕ, граѓаните бараат промени, тоа го потврдува огромната победа во првиот кругript>

Благодарност за поддршката од Патрик Волер, секретарот за меѓународна соработка на најсилното политичко семејство во ЕУ, EPP – European People’s Party.


 

Новата иднина за сите луѓе е заедничка битка за стандарди и вредности какви заслужуваме. Победата на локалните избори е огромниот чекор за промени, проекти и победи. Заедно до новата иднина!