Стојкоски: Градежните активности се во полн ек во Ѓорче Петров, решаваме децениски проблеми на жителите


Градежните активности се во полн ек во Општина Ѓорче Петров. Во моментов се работи на припремни активности за асфалтирање на улици во Волково.

 

 

Улица 73 во должина од 170 метри

Улица 21 во должина од 150 метри

Решаваме децениски проблеми на жителите на општината, со поставената динамика до крајот на летото ќе завршиме улици со приближна должина од 5000 мeтри