Од вештачка радост за наводно мнозинство во Собранието до молење за широка влада, зошто Заев знае дека владата ќе му падне


Вештачка радост за наводно мнозинство во Собранието на Заев денес дојде до молење за широка влада, зошто знае дека владата ќе му падне.


 

Византиските игри на Заев не го спасуваат од сигурен пораз.

Денес Зоран Заев нуди широка Влада, а неговиот коалиционен партнер Али Ахмети го одбива. А, во суштина и двајцата се договорени.

Бидејќи на Заев му пропадна секој обид за креирање на тензии во ВМРО-ДПМНЕ, препорачуваме неговиот ас и неформален советник Никола Тодоров да се кандидира за претседател на СДСМ како конкурент на Заев па нека победи покумпираниот во таа партија.

 

 

Со почит,

Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ