Нели идентитетот беше бетон, и не се преговараше за идентитетските прашања со источниот сосед?


Во однос на изјавите дека македонската страна прифатила бришење на придавката „македонски“ и нејзина замена со новото име договорено од Заев, ВМРО-ДПМНЕ јавно прашува:Нели идентитетот беше бетон, и не се преговараше за идентитетските прашања со источниот сосед?

За ова ли Заев менуваше член на историската комисија?

Нели придавката „македонски“ била испишана со златни букви, како сега исчезна од записниците.

Владата на јавноста и должи одговори. Колку подолго Заев е премиер толку повеќе Македонија ќе губи.

  

Со почит,

Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ