Милошоски: Зоран Заев свесно го злоупотреби случајот Монструм


Свесно го злоупотребил “МОНСТРУМ”, ја злоупотребил болката на родителите на убиените момчиња кај Смилковско, намерно ја манипулирал јавноста за да шири меѓуверска омраза и гнев, смислено пласирал лажни вести за политички нарачатели на егзекуцијата.Накратко Зоран Заев е монструм!

 

Со почит,

Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ